3 september 2011 - ONS huisje!!!

Al sinds de dag dat we samen ons leventje begonnen, is onze zoektocht naar een eigen stekje begonnen want het huis waarin we woonden was er eentje om te huren en de eigenaars waren niet van plan om meteen te verkopen... Jammer want slechts een half jaar nadat we weg waren uit Lombardsijde stond het huis te koop! Grrr :/ 

Het geregeld bezoeken van websites zoals immoweb, kapaza en verscheidene agence-websites was ondertussen bijna dagelijkse kost geworden! Tot ik eind augustus zag dat er in Leffinge, langs de vaart, een leuke rijwoning te koop stond. De eigenaar was een oud-liefje uit een lang vervlogen verleden, maar dat liet ik voorlopig nog even achterwege toen ik het voorstel om eens te gaan kijken, deed aan mijn ventje. Hij bekeek de foto's, de ligging en las de details eventjes na en ging ook meteen akkoord om te gaan kijken naar wat iets later ons droomhuisje ging worden!!! 

We mochten de eerste vrijdag van september gaan kijken en kregen een rondleiding, onderhandelden nog heel eventjes over de prijs en bingo! 't Was geklonken!!! De zondag daarop reden we terug om onze compromis te tekenen en toen ging de bal aan het rollen... Allerlei regelingen met banken, notarissen enz... Wat een rompslomp aan paperassen zeg!!! Maar bon, we hadden die dag "een huisje gekocht"!!! Whoop whoop!!!

PS: ondertussen vergat ik nog te zeggen dat we ondertussen al enkele weken gestopt waren met de pil in een poging om een broertje of een zusje voor Margot te fabriceren. ;-)

Reacties

Unknown zei…
Zo leuk je blog kijk al uit naar de volgende verhalen die komen x
Unknown zei…
Hihi Shanti vond het leuk om iets te lezen van "haar" juffrouw. Wel leuk geschreven trouwens, leest vlot. Groetjes Sylvia (mama Shanti).

Populaire posts van deze blog

16 februari 2016 staat voor altijd in mijn geheugen gegrift...

Post-Corona?

Een nieuwe wind...