Relativeren, relativeren en nog eens relativeren...

Na het verslag van de dokter zat de moed eventjes in onze schoenen, of zelf ver daaronder!!!! Mijn woede tegenover wie of wat dit alles heeft veroorzaakt is groot, maar dit helpt Matti helaas geen mm vooruit... 

Morgen, dinsdag 23 februari, komt het team van Damiaan om met ons te praten... We zijn heel benieuwd naar wat we zullen horen!!!!

Maar goed, deze namiddag heeft Mattitje dan voor het eerst kiné gehad en zij zei dat hij eigenlijk best soepel was en niet stijf zoals de dokter eerder zei...
Hij heeft wat moeten turnen en heeft toen een paar keer zijn handjes bewogen. Ook de kinésiste voelde plots wat weerspannigheid in zijn been, toen papa zijn ander beentje ook omhoog tilde...

Iets later hebben ze dan ook zijn plakkers rond zijn tube ververst en da moet wreed op zijn systeem gewerkt hebben... ik had ook zijn handje vast om hem wat gerust te stellen en toen ze bezig waren met de plakresten te verwijderen met ether en zijn neusje wat uit te kuisen begon hij met zijn beide handjes te knijpen en zelfs zijn 2 beentjes bewogen even!

Wij blijven geloven dat het ADHD-ertje in Matti er weer een stokje voor steek om rústig wakker te worden! Hij jaagt zich weer veel te veel op waardoor alles ontregeld wordt zeker!? Matti wordt ni graag gecommandeerd en doet graag zijn eígen zin dus waarom zou het nu anders zijn!? Hij zal wel wakker worden wanneer HIJ dat wil en niet wanneer de dokters dat willen!!!!

We zijn allebei naar huis gaan slapen, zodat we nog es bij Margootje zijn en hebben daarnet gebeld naar de dienst om te mogen horen dat alles prima gaat; hij is rustig en stabiel!

Met of zonder builen en blutsen, ook al houdt hij er iets aan over, zullen we onze 2 kindjes nog líever zien dan we al deden!!!! Er wacht ons alle 4 een héle zware tijd met onwaarschijnlijk veel hindernissen, maar met de moed, de wils- én doorzettingskracht van ons kaboutertje geraken we er wel!!!!!

Laat ons aub bidden, duimen en hopen op een klein wondertje of toch al bij al iets van een goede afloop!!!!

Reacties

Nikita zei…
Zo vreselijk wat jullie allemaal moeten doorstaan. Lucas vertelde ons vandaag dat het kindje van juf Tamara heel ziek is en dat hij hoopt dat hij snel weer beter is. Toen ontdekten wij jouw blog, wij sturen jullie heel veel lichtpuntjes toe en zullen heel vaak in gedachten bij jullie zijn.
Lucas, Lewis, Kristof en Nikita
Charlotte zei…
oh vind dit zo erg, volg dit gebeuren op de voet
en wens jullie veel sterkte toe!
Ik zat hier te lezen weeral met een krop in m'n keel!
Ik hoop echte het beste voor jullie!
Kom op Matti, dit moet goed komen!!

Populaire posts van deze blog

16 februari 2016 staat voor altijd in mijn geheugen gegrift...

Post-Corona?

Een nieuwe wind...