14 februari 2016 - Wil jij mijn peter zijn???

Ik ben eigenlijk nog iets belangrijks vergeten te vertellen... Op mijn verjaardag, 3 oktober, kregen we het heuglijke nieuws te horen dat mijn zusje opnieuw zwanger was!!! Uitgerekend voor 11 mei 2016, dezelfde week als Margot haar communie!!! Hopelijk is ze tegen dan al van haar bolle buik verlost en is er een klein beebje meer in de familie!!!

Mijn zus had me de dag voordien gevraagd of het goed was dat ze zouden komen brunchen, want ze hadden nog een cadeautje voor Matti en uiteraard ook eentje voor Margot. Het was supergezellig en ook de kindjes waren allemaal zo flink! Matti kreeg een hele nieuwe verzameling autootjes en ging meteen aan het spelen! 

Na een tijdje, verdween petje notto - zo noemen we Matti zijn peter omdat hij uitbater is van een depannagebedrijfje, in de gang en keerde hij terug met een houten constructie, gevuld met flessen Vedet! Op de constructie stond: "Al drink je bier aan de lopende meter... toch willen we jou graag als peter!!!" De boodschap was gericht aan mijn schatje en werd met een volmondige JA beantwoord! Daarop kwamen ook mijn ouders nog klinken op het goede nieuws! Ondertussen werd er ook nog eens gepraat over Matti en dat hij eigenlijk nog niet helemaal de oude was. We spraken af dat hij nog een dagje of 2 bij moemoe en poepoe mocht blijven en dan misschien vanaf woensdag terug naar school zou kunnen gaan...

Ah, die amandeloperatie van de week ervoor en de pijn die hij nog steeds had, was niks in vergelijking met wat er ons - en vooral Matti - nog te wachten stond... 


Reacties

Juf Stefanie zei…
Tranen vliegen over mijn wangen. Een mama uit de duizend!! Komaan Matti!!! Dikke knuffel 😘
Anoniem zei…
Heel veel sterkte! We duimen mee voor Matti! Komaan kleine kapoen! Xxx
Unknown zei…
Wat een pakkend verhaal, ik kwam hier terecht via facebook en ik kon niet stoppen met lezen.
Ik wil jou zoontje Matti een grote zegen meegeven. Ik ken jullie niet maar zo te lezen heeft hij hier zeker nood aan. Je bent een sterke mama en hebt in korte tijd al heel veel moeten strijden en ik bid dat jullie niet meer alleen hoeven te strijden! Dat de strijd vlug mag stoppen en mag omschakelen naar genezing op dit moment. Dat Matti gezond zal zijn en niks zal overhouden. Geloof, hoop en liefde is kracht! Here Jezus geef dit gezin genade! Amen.
Kimberly zei…
Hier zijn geen woorden voor.. Hoe gaat het nu met matti? Dikke knuffel en sterkte aan beide ouders en familie in deze moeilijke tijd.

Populaire posts van deze blog

16 februari 2016 staat voor altijd in mijn geheugen gegrift...

Post-Corona?

Een nieuwe wind...