Juni 2011 - Fientje...

Ik was 6 jaar geleden begonnen met een fantastische blog over Margot en al haar ontwikkelingetjes en "avontuurtjes", vooral omdat ik het zalig vind om te schrijven, maar voornamelijk omdat ik zo al haar kleine belevenissen kon bijhouden om er later eens op terug te blikken... Spijtig genoeg is de site waarop mijn blogje te lezen viel, opgedoekt en ben ik dus alles kwijt :-( 

Ik zit dus met een "gaatje" van anderhalf jaar, maar we blijven niet bij de pakken zitten natuurlijk! Er zitten tal van herinneringen in ons hoofdje en deze worden gelukkig vaak genoeg ondersteund door véle foto's! Het ultieme voordeel van smartphones!!!

We beginnen dit "hoofdstukje" met geweldig nieuws want Margot heeft er, op 24 juni 2011, een nichtje bij!!! Fien! In het begin was ons meisje een beetje jaloers, maar na een tijdje waren het al dikke maatjes want elke keer dat Fien keek naar Margot, begon ze spontaan te (schater-)lachen!!! Hilarisch! Ook wanneer er gepraat werd over iets dat verwijst naar marraintje of naar "noenkel Coentje" volgt er een impulsieve "beebie dien", alias "baby Fien" :-)


Reacties

Populaire posts van deze blog

16 februari 2016 staat voor altijd in mijn geheugen gegrift...

Post-Corona?

Een nieuwe wind...